svdaTotalleverantör inom livsmedelsbranschen

Hällde Blixtsnabbhack VCB-32

TYP – Högkvalitativa blixtsnabbhackar för restauranger, butikskök, sjukhus, daghem, skolor, fast foodkök, cateringkök, etc. – Bänkmodell. – 1-fas. 

BEREDNING – Konstruerade för beredning av torra, vätskerika och flytande varor. wHackar, finfördelar, mixar och blandar färs, paté, puré, aromsmör, majonnäs, dressing, redning, smet, sås, soppa, dessert, etc. – Bereder kött, fisk, frukt, grönsaker, lök, persilja, nötter, mandel, parmesan, svamp, choklad, etc. . 

VOLYM KÄRL – Bruttovolym: 3 liter. wNettovolym vätska: 1,4 liter. 

HASTIGHETER – Ca 1450 varv/min i läge “I” och ca 2650 varv/min i läge “II”. – Pulsfunktion som ger 2650 varv/min. 

ÖVRIGT – Bereder både torra och flytande varor. wKorta beredningstider med reducerad temperaturhöjning av varan. wPatenterat avskraparsystem för kärl och lock. wMaskinbasen har två rejäla bärhandtag. 

SÄKERHET – Föredömligt säkerhetssystem.

MATERIAL – Maskinhus av aluminium. wKärl av rostfritt stål. wKnivblad av svenskt knivstål av högsta kvalitet. wLock av polykarbonat. wAvskrapare av polysulfon

Katergori:
Beskrivning

TYP – Högkvalitativa blixtsnabbhackar för restauranger, butikskök, sjukhus, daghem, skolor, fast foodkök, cateringkök, etc. – Bänkmodell. – 1-fas. 

BEREDNING – Konstruerade för beredning av torra, vätskerika och flytande varor. wHackar, finfördelar, mixar och blandar färs, paté, puré, aromsmör, majonnäs, dressing, redning, smet, sås, soppa, dessert, etc. – Bereder kött, fisk, frukt, grönsaker, lök, persilja, nötter, mandel, parmesan, svamp, choklad, etc. . 

VOLYM KÄRL – Bruttovolym: 3 liter. wNettovolym vätska: 1,4 liter. 

HASTIGHETER – Ca 1450 varv/min i läge “I” och ca 2650 varv/min i läge “II”. – Pulsfunktion som ger 2650 varv/min. 

ÖVRIGT – Bereder både torra och flytande varor. wKorta beredningstider med reducerad temperaturhöjning av varan. wPatenterat avskraparsystem för kärl och lock. wMaskinbasen har två rejäla bärhandtag. 

SÄKERHET – Föredömligt säkerhetssystem.

MATERIAL – Maskinhus av aluminium. wKärl av rostfritt stål. wKnivblad av svenskt knivstål av högsta kvalitet. wLock av polykarbonat. wAvskrapare av polysulfon