Vi försöker hålla er så uppdaterade med våra nyheter som möjligt. Titta gärna in här med jämna mellanrum för nyheter och aktuella händelser som vi gärna delar med oss av.
BENT BRANDT OCH MYHRVOLD-GRUPPEN SLÅR SIG SAMMAN TILL EN NORDISK ALIANS Två av Nordens ledande storköksleverantörer och leverantörer av utrustning till dagligvaru- och livsmedelsindustrin förbereder sig för gemensam nordisk tillväxt och utveckling Den 1 november 2021 har två solida familjeägda företag tecknat ett avtal som skapar en ny och stark nordisk allians inom storkök, dagligvaror...Read More
Scraegg är ett helt nytt koncept som med sin maskin producerar en perfekt ”scrambled eggs” eller portion gröt på ett enkelt och alltid kvalitetssäkert vis. Klicka här för att se maskinen Kontakta din lokala säljare för mer info alternativt maila: kontakt@myhrvold.se eller ring: 031-69 93 00Read More
Från och med 2/12 – 2019 arbetar Camilla Hallman, som varit i koncernen sedan 2010 att klivet ut till er kunder i Västra Götaland, Värmland, Dalsland och norra Halland. Vi är övertygade att Camilla, med sin kunskap om vår organisation ger er kunder bästa möjliga hjälp. Ni kommer i kontakt med Camilla genom 0708 37...Read More
Vi inleder året med att välkomna en ny kollega, Philippe Varrailhon och med det öppna ett nytt affärsområde. Philippe har en gedigen bakgrund i restaurang och livsmedelsbranschen, vi är stolta över att stärka Myhrvold-teamet med hans närvaro och erfarenhet. Han kommer att jobba mot restaurang och storkök med Stockholm som utgångspunkt. Vill du komma i...Read More
Vi jobbar ständigt med att löpande utvärdera produktportföljen för att se till att vi alltid kan leverera rätt utrustning till er. Därför välkomnar vi spanska Frucosol som en ny leverantör. Frucosol har producerat och levererat juicemaskiner sedan 1991 och har sedan dess blivit en av de ledande producenterna i världen. Maskiner helt i rostfritt med enkel...Read More
I dagens klimat med den ökade närvaron av e-handel ser vi vikten att skapa en unik kundupplevelse som allt mer avgörande. Skapa känsla, att genuint dela med sig av kunskap och skapa nyfikenhet är en stor styrka i det personliga mötet med kunden. Att skiva den fina lufttorkade skinkan lagrad i 36 månader med...Read More
Tillsammans med Rational bjuder vi från Myhrvold in till inspirerande träffar med fokus på utveckling av matlagningen i din butik. Lär dig hur du enkelt kan förbättra användningen av din ugn för att ta tillvara på svinn, hänga med i mattrender som hälso och vego-trenden. För att med redan befintliga och enkla medel...Read More
I samband med den uppdaterade GDPR lagstiftningen uppdaterar vi vår integritetspolicy för hur vi hanterar personuppgifter. Tryck här för att komma till vår integritetspolicy.Read More
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok